EL TRINQUET MUNICIPAL DE PEDREGUER PRESENTARÀ UNA IMATGE RENOVADA DESPRÉS DELS RECENTS TREBALLS DE PINTURA

Pedreguer ha renovat el Trinquet Municipal de Pilota Valenciana amb millores de pintura i llanterneria.

Aquests treballs s'han pogut dur a terme amb una subvenció de 18.635,05 euros per part de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, a través de la línia de subvencions destinades a la millora, ampliació o reparació d’instal·lacions esportives de municipis de la Comunitat Valenciana.

En concret s'han dut a terme les següents actuacions: d’una banda, s'han realitzat treballs de pintura i rehabilitació de paraments verticals, tant en l’interior com en l’exterior de l’edifici. En el cas de l’obra executada a l’interior ha sigut, fonamentalment, per renovar l'envolvent i millorar la visió de la pilota durant les partides. En el cas de l’obra exterior, (entre altres motius) ha sigut per a millorar el manteniment de la instal·lació i evitar filtracions d’humitat; i, d’altra banda, s'ha realitzat una nova instal·lació de llanterneria per unificar el subministrament d’aigua dels dos vestidors i millorar el tractament i desinfecció per al control de la legionel·losi.

Per celebrar la reobertura del trinquet i la seua nova imatge el proper dissabte 19 de setembre se celebrarà la segona jornada de la copa d'Escala i Corda Diputació de València amb l'enfrontament de Pere Roc II i Pere contra Genovés II i Nacho.

Aquestes iniciatives sumen una actuació més de l'Ajuntament de Pedreguer en suport a la pilota valenciana.

esportivat

OFICINA D'ESPORTS
HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De dilluns a divendres: 10.00h a 14.30h / Dimarts: 18.00h a 19.30h
Glorieta de la Creu, 14 · Pedreguer -03750- (Alacant) · Telèfon: 966 456 200 (EXT 304)


ESPORTIVA'T  © Copyright 2020   /   Web creada per CREA1STUDIO