logo ajuntament pedreguerfacebook twitter

 • Esports i respecte: victòria segura!

  Esport

  Esports i respecte: victòria segura!

  L'esport dirigit als més joves, suposa un dels principals mitjans amb què compta la nostra societat per a transmetre els seus valors socials més rellevants. Valors que seran positius sempre que l'activitat fisicoesportiva es desenvolupe en un context educatiu.

 • Fes Esport, gaudeix i guanya en salut!

  Esportiva't

  Fes Esport, gaudeix i guanya en salut!

  Tothom és conscient dels beneficis que s’obtenen si se segueix un estil de vida saludable i actiu. La pràctica esportiva és un hàbit que cada vegada compta amb més seguidors en la societat actual. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pedreguer s’encarrega de fomentar, afavorir i dinamitzar l’esport al municipi.

 • Joc Net: valors de l’esport

  Fair Play

  Joc Net: valors de l’esport

  A fi de lluitar contra la violència, la trampa, l'engany, el comportament antiesportiu en general, ens hem proposat, des de la Regidoria d 'Esports de l'Ajuntament de Pedreguer, portar a la pràctica els beneficis del "Joc Net".

 • Educar als xiquets i xiquetes

  Escoles esportives municipals

  Educar als xiquets i xiquetes

  La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pedreguer promou les bones conductes i es corregeixen aquelles que no són adequades: es fomenta la companyonia entre els membres de l’equip, però també el respecte i, fins i tot admiració, pel treball realitzat per l’equip contrari.

ÚLTIMES NOTÍCIES

PEDREGUER SUBCAMPIÓ EN LES FINALS PROVINCIALS D’ESCALA I CORDA DE PILOTA VALENCIANA

PEDREGUER SUBCAMPIÓ EN LES FINALS PROVINCIALS D’ESCALA I CORDA DE PILOTA VALENCIANA

El Trinquet Municipal d’Ondara var acollir dissabte passat 19 de maig un gran esdeveniment de l’esport autòcton: les finals provincials d’Alacant dels XXXVI JECV

+

XERRADA I TALLER DE PSICOMOTRICITAT RELACIONAL

XERRADA I TALLER DE PSICOMOTRICITAT RELACIONAL

Des de la Regidoria d'Esports ens complau convidar-vos a la xerrada i als tallers que tot seguit anunciem, inclosos en el programa de l’Esport en Primavera 2018. Us hi esperem a totes i tots!

+

IV Concurs Local de Scooter

IV Concurs Local de Scooter

Des de la Regidoria d'Esports de Pedreguer, ens complau convidar-vos a participar en el IV Concurs Local de Scooter inclòs en el programa de l’Esport en Primavera 2018.

+

Masterclass de Bàdminton LEP 2018 dissabte 19 de maig

Masterclass de Bàdminton LEP 2018 dissabte 19 de maig

Des de la Regidoria d'Esports ens complau convidar-vos al taller que tot seguit anunciem, inclós en el programa de l’Esport en Primavera 2018. Us hi esperem a totes i tots!

+

Des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Pedreguer us volem desitjar que passeu unes bones festes de nadal i un any nou ple de felicitat i esport.

Esperem que siguen uns dies d’alegria i tranquil·litat, i confiem que el 2018 us aporte a tots i totes nous reptes i una il·lusió renovada.