EL POLIESPORTIU MUNICIPAL DE PEDREGUER COMPTA AMB UN NOU CAMP DE FUTBOL 8

L’ampliació de l’equipament esportiu s'ha posat en funcionament aquesta setmana amb els entrenaments de l'Escola Municipal de Futbol.

L'Ajuntament de Pedreguer, conscient de l'augment de la pràctica esportiva al municipi, ha fet un pas endavant per adaptar i completar la xarxa d’instal·lacions esportives municipals.

Actualment, l'Escola Municipal de Futbol té al voltant de 180 jugadors i jugadores repartits en més de 12 equips. L’increment significatiu del nombre d’esportistes suposa una alta demanada quant a ocupació de les diverses instal·lacions esportives i per aquest motiu, en més d’una ocasió, les actuals instal·lacions han quedat saturades d’usuaris.

Així doncs, una vegada comprovada la dificultat per desenvolupar correctament determinades activitats esportives, es va accelerar l'ampliació de l'espai esportiu disponible al poble i recentment s’ha estrenat una nova instal·lació esportiva: un camp de futbol 8 de gespa artificial, situat al costat del ja existent i dins del mateix recinte.

Amb aquesta millora, que ja es troba en ple funcionament, l'Ajuntament ha donat una resposta ràpida i eficaç a les necessitats dels veïns i veïnes que habitualment fan ús d'aquestes instal·lacions municipals.

esportivat

OFICINA D'ESPORTS
HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De dilluns a divendres: 10.00h a 14.30h / Dimarts: 18.00h a 19.30h
Glorieta de la Creu, 14 · Pedreguer -03750- (Alacant) · Telèfon: 966 456 200 (EXT 304)


ESPORTIVA'T  © Copyright 2020   /   Web creada per CREA1STUDIO