Instal·lacions municipals de Pedreguer

CIRCUIT SALUDABLE

CIRCUIT SALUDABLE

Parlar d’esport i salut és parlar d’un binomi inseparable a dia d’huí, en el que la salut passa, indiscutiblement, per la pràctica esportiva.

+INFO

GIMNÀS CEIP ALFÀS

GIMNÀS CEIP ALFÀS

El gimnàs està dissenyat per a complir amb el programa de conselleria 6I+12P amb una superfície construïda de 386m2, serveis, vestuaris amb dutxes, despatx de monitor, sala esportiva polivalent, magatzem i quarto d’instal·lacions.

+INFO

GIMNÀS MUNICIPAL

GIMNÀS MUNICIPAL

Es troba situat en les mateixes instal·lacions de la Piscina Municipal. Es tracta d’una sala de musculació amb dues zones diferenciades: una aeròbica (màquines cardiovasculars) i una altra de tonificació (amb màquines i peses lliures). També disposa de vestidors i dutxes.

+INFO

PARC DE CAL·LISTÈNIA

PARC DE CAL·LISTÈNIA

L’ Ajuntament de Pedreguer amplia la zona d’instal·lacions esportives amb un parc permanent de cal·listènia a l’aire lliure.

+INFO

PARC DEL PATRONAT

PARC DEL PATRONAT

Aquest parc es troba ubicat al carrer homònim del poble. Es tracta d’un dels espais verds amb què compta el municipi en el qual es desenvolupen diverses activitats esportives municipals, a banda de les que habitualment es poden fer en un parc d’aquestes característiques.

+INFO

PAVELLÓ D'ESPORTS PEDREGUER

PAVELLÓ D'ESPORTS PEDREGUER

El Pavelló d'Esports de Pedreguer és una instal·lació coberta per a la pràctica de diferents disciplines esportives. La pista poliesportiva és de 45 x 28 metres amb la possibilitat de poder utilitzar les dos pistes laterals independents i reglamentàries. Disposa d'una graderia amb capacitat per a 350 persones, 2 vestidors col·lectius i 2 per a àrbitres.

+INFO

PAVELLÓ IES

PAVELLÓ IES

Es troba dins de les instal·lacions de l’Institut d’Educació Secundària de Pedreguer, situat al Polígon Indutrial Les Galgues, C/ Esmoladors, número 3-5.

+INFO

PISCINA MUNICIPAL

PISCINA MUNICIPAL

La Piscina Municipal de Pedreguer és una instal·lació esportiva de temporada estival (de juny a setembre). Compta amb dues zones diferenciades: el vas principal i el vas d'ensenyament.

+INFO

POLIESPORTIU

POLIESPORTIU

El Poliesportiu Municipal de Pedreguer, ubicat a la partida Les Galgues (junt al Polígon Industrial), és la instal·lació esportiva de majors dimensions de tot el municipi.

+INFO

ROCÒDROM D'ESCALADA

ROCÒDROM D'ESCALADA

Recentment inaugurat, el Rocòdrom Municipal Pedreguer és una instal·lació expressament dissenyada per als amants de l'escalada esportiva.

+INFO

SKATE PARK

SKATE PARK

Recentment inaugurada, el Skate Park Pedreguer és una instal·lació expressament dissenyada per als amants del skate, el scooter, la bmx i els rollers.

+INFO

TRINQUET DE PILOTA

TRINQUET DE PILOTA

El Trinquet Municipal és el recinte on es juga a pilota valenciana. Es troba al C/ De la Rosa, número 49 (Pedreguer).

+INFO

Veure plànol d'instal·lacions

esportivat

OFICINA D'ESPORTS
HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De dilluns a divendres: 10.00h a 14.30h / Dimarts: 18.00h a 19.30h
Glorieta de la Creu, 14 · Pedreguer -03750- (Alacant) · Telèfon: 966 456 200 (EXT 304)


ESPORTIVA'T  © Copyright 2020   /   Web creada per CREA1STUDIO